HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Csaknem félezer magyar callgirl bukott le Olaszországban

A magyar pillangókat a telefonos szexuális szolgáltatások piacára egy harmincas éveiben járó magyar "madám" szervezte, aki több olasz segítőjével, köztük ingatlantulajdonosokkal, már az olasz rendőrség vendégszeretetét élvezi - írta az olasz lap.

A magyar kerítő egy pesti műsorújságon keresztül hirdetett "könnyű munkát" hostessként Toscanába kéthetes turnusokban magyar hölgyeknek, akiknek napi száz euró járt szolgáltatásaikért. A madám - aki maga is "beszállt" a szexuális igények kielégítésébe - azonban 200-1000 euró közötti összeget is elkért egy-egy félórás szolgáltatásért a kliensektől, akik interneten válogathattak a közel félezer magyar hölgyből álló adatbankból. Elsősorban a firenzei via Montebellón lévő rezidencia volt a fizetett légyottok színhelye, de a toscanai város más pontján is kialakítottak megfelelő apartmanokat.

A római napilap szerint az olasz rendőrség még 2003 novemberében felfigyelt arra, hogy különös dolgok történnek a via Montebellón lévő házban, s meg is ijesztette a magyar kerítőnőt, aki a nyomozás szerint ekkor Bolognába tette át székhelyét egy időre. Végül másfél évre volt szükség a callgirl hálózat teljes feltérképezésére, működésének megismerésére, illetve a szükséges bizonyítékok beszerzésére.

A hirdetésekre jelentkező magyar lányok Firenzébe befutva lajstromba vétettek, képeiket és szolgáltatási ajánlataikat az interneten tették közzé. A kéjhölgyek kaptak mobiltelefont is, melyen keresztül "riasztották" őket a munkára.

A prostituáltakat futtató magyar madám számítógépében csaknem félezer magyar nő adatait találta meg a rendőrség: a Firenzét megjártak között szerencsére nem volt kiskorú, s a magyar hölgyek kivétel nélkül alkalmazottak, illetve diákok voltak, akik tudatában voltak annak, mire vállalkoztak szabadságuk vagy vakáció néhány hetében.

[LHP.HU]

2005.04.10. 21:26
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: