HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexi álmok........

Egy egzotikus szexpartner
Egy távoli országból származó (ázsiai, afrikai) hölgy mindig piszkálja a férfi fantáziáját. Fordítva is igaz: sok nő el-eljátszik a gondolattal: milyen jó volna egy koromfekete vagy rézbőrű szerető. A tapasztalatok szerint, ha két különböző kultúrából érkezett ember az ágyban összetalálkozik, kimondottan serkentőleg hatnak egymásra. Az ilyesfajta álom nem azt jelenti, hogy az álmodó kizárólag egzotikus partnerrel tudja elképzelni a boldogságot. Csupán azt: különleges gyengédségre vágyik. Ezt pedig akkor is megkaphatja, ha párja nem néger vagy indián.


Szeretkezés a legjobb barátnővel
Elsősorban nők álmaiban fordul elő homoszexuális játszadozás. Kétségtelen, nem feltétlenül utal leszbikus hajlamra. Sokkal valószínűbb: a legjobb barátnővel való szeretkezés azt jelenti, hogy a férfipartner nem elég gyengéd, kevés bizalmat ébreszt.

Ismeretlennel az ágyban
Ha valaki álmában teljesen ismeretlen nőt/férfit csábít el (mondjuk, a konditeremben), ettől még nem okvetlenül lehet büszke szeretői teljesítményeire. Az ágyba képzelt társ csupán névtelen eszközként vesz részt az álmodott aktusban, érzelmileg egyáltalán nem kötődik hozzá az álmodó. Célszerű ilyenkor - ébren - némi önvizsgálatot tartani: vajon ugyanilyen szívesen beszélgetne, sétálgatna is vele?

[LHP.HU]

2005.05.04. 02:42
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: