HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Bájainkat bámulók

Egy egészséges férfinek a nap 24 órájában a szexen jár az esze – büszkélkednek a nőimádó hímek. A szemrevaló hölgyek mellett egyszerűen nem lehet szó vagy egy hosszabb, mindenre kiterjedő pillantás nélkül elmenni. A Teremtő minden egyes férfiba „beleoltotta”: a te feladatod minél több utódot nemzése. A monogámia tehát kizárt. A férfiak akkor működnek rendeltetésszerűen, amikor megfordulnak egy-egy „csinos cica” után, nézegetik, szemeznek vele, majd minden erejükkel azon vannak, hogy meghódítsák.

Egy facér pasi nyugodtan működjön így, ám a foglalt fazonok próbáljanak meg egy kicsit visszavenni! Minden nő nehezen viseli, ha a párja folyamatosan másokon - és nem rajta - legelteti a szemét. A szerelmeseknek nem kell „vaksági fogadalmat” tenniük, de némi önuralom sohase árt. Lehet szolidan is bámészkodni, óvatosan, mérsékelten mustrálgatni. Különben is, a nyilvános nyálcsorgatás elég visszataszító. Erre elsősorban a „fogságban szaporodni vágyó urak” figyelmét hívnám fel!

Lehet, hogy egy kedves, figyelmes, udvarias barát nem is maga a főnyeremény! Az ilyen hímek rendkívül kapósak, egyszerre száz csaj szeretne lecsapni rájuk. Félsz, hogy valaki elcsábítja? Sajnos, ez is benne van a pakliban. Ha hagyja magát, hadd vigyék, mindig nem őrködhetsz felette. Ha jól érzi veled magát, ügyesen visszaveri az ostromokat, és leszereli a próbálkozókat.

A nők után forgolódó, kapcsolatban élő pasiknak két típusa van. Az első azért bámészkodik, mert mostani kapcsolatában nem találja meg az örömöt – barátnője egy ideje elhanyagolja, vagy túlságosan rátelepedett -, a második egyszerűen „genetikusan nőhajhász”. Az utóbbi eset sajnos gyógyíthatatlan, vagy megszokod, vagy megszöksz. A nők kedvence nehezen tud ellenállni a csábításnak, minden olyan lényben megtalálja a szépet, aki szoknyát visel. Imád gyönyörködni a gyengébbik nem előnyös testi adottságaiban, és legszívesebben nem csak gyönyörködne bennük. A vadászösztön hajtja egyik nőtől a másikig, ő az örök kalandor. Stírölésre született, csak akkor boldog, ha „szexi dolgokat szabadon nézegethet”.

rtlklub


2005.08.06. 00:06
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: