HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Hárman párban

Ital, lágy zene, gyertyafény
Mondjuk óvatosan felveted a szexpartnerednek, hogy mit szólna egy ilyen bulihoz a barátnojével. Ha benne van mind a két no, nyert ügyed van. Otthon vagy a kedveseddel, szeretkeztek, és közben telefonál a barátno. Áthívjátok egy italra. Persze mindenki tudja, hogy miért jön. Izgatottan várjátok a pillanatot, hogy végre belépjen. Lágy zene szól, gyertyafény, és csengetnek. Belép. Természetesen zavarban vagytok, hisz ez még csak a kezdet. Itallal kínálod, hogy oldottabb legyen a hangulat. Bevezetitek a hálószobába, ahol megcsókolod a barátnot, ez persze nagyon izgatja a partneredet, aki alig várja, hogy mind a ketten vele foglalkozzatok.

Egy ágyban két ellenféllel
Ketten kényeztetitek a párodat, aki egyre hevesebben várja az aktust, ami persze több verzióban bekövetkezik. A barátno aktív résztvevo, o szintén alig várja, hogy az élvezetek mezején haladjon egyre mélyebb élmények után. A hármas felállásban mindenkinek önzetlennek kell lennie. Éppen ezért a két no, immáron kielégülten, alig várja, hogy téged kényeztessen, kielégítsen. Te is megkapod azt, amit talán csak filmeken láttál eddig. Minden formában, minden ízében élvezitek egymást, a szexet, az élményeket. És ha még valamelyikotök éhes maradt, persze lehet fogyasztani abból a "fogásból", ami a legjobban ízlett, mindaddig, amíg jól nem laksz. Ha megnyerte a tetszéseteket, újra meg újra fogyasztani lehet a legjobb falatokból. Akár hosszú távon is kialakulhat a trió, az ido és a tapasztalat csak fokozza az étvágyat és az élvezeteket.

Szabad, de nem kötelezõ
Szerintem az effajta együttlétek akkor jöhetnek létre, ha nincs eros érzelmi kötodés két ember között, vagy már pár éve együtt vannak, és valami újat, izgalmasat, nem mindennapit szeretnének belevinni a szexuális életükbe, nehogy ellaposodjon. De csupán a kíváncsiságból is ki lehet próbálni. Persze, ha a partnered idegenkedik, elutasítja ezt a játékot, nem lehet rákényszeríteni. Ha két ember közel áll érzelmileg, tisztelik, megbecsülik egymást, és úgy érzik, senki nem állhat közéjük, akkor ez a kíváncsiság veszélyes is lehet. Nem szabad belemenni semmilyen hármas felállásba, ha nincs ínyedre. Kieroszakolni sem lehet ezt a másik féltol, ha nem hajlik rá! Ez pedig felállástól független. De ha hajlandóságot mutat a partnered, akkor meg tudod ízleltetni vele a gyönyörét is.

A harmadik fél jogai
Az a legjobb, ha egyetértés van a párok között. Vagy, ha meg tudtok egyezni, hogy most ilyen a felállás, de legközelebb a másik verziót alkalmazzátok. Nagyon fontos, hogy az elején tisztázzátok, mire is kell az a "harmadik". Csak "kellékként", hogy színesebb, érdekesebb legyen az együttlét, vagy aktív résztvevoként van rá szükség. Ha csak kellék, akkor javarészt az izgat, ha néz a harmadik vagy csak minimálisan vesz részt a szexben. Például csak csókokkal, simogatással, szavakkal és a jelenlétével teszi izgalmasabbá az együttlétet. De tudni kell, ha aktív résztvevo, akkor minden megengedett neki, ami neked vagy a párodnak. Akkor ugyanúgy kiveszi a részét az együttlétbol. Ekkor már csúnya dolog lenne ott megsértodni, féltékenykedni és visszavonulni. Ezért fontos, hogy mindenekelott eldöntsétek, milyen szerepet is szántok annak a harmadiknak. Ne közben derüljön ki, miért is van jelen a ti szexuális életetekben valaki, aki addig még szerepet sem kapott. Mindenképp meg kell beszélni, hogy ki mire vágyik egy harmadik által.

Túlerõben
Szerve itt, csere ott! Most vegyük azt, hogy ráveszed a kedvesed, mi lenne, ha ti lennétek túleroben? A barátodat meghívjátok vacsorára, o örömmel elfogadja azt. Vacsora közben már kezdodik az elojáték az asztal alatt (lábak simogatása, egymás etetése). A párod már nagyon várja az izgató ismeretlent, mert még nem részesült ilyen élményben. A desszert után ölbe kapod a not, aki már nagyon várja, hogy ketten játszadozzatok vele. Kéjesen invitálja a barátodat, hogy végre tegye magáévá. Közben veled foglalkozna, a barátod meg vele. Ketten ízlelnétek minden cseppjét, amit o nagyon élvezne. Kielégülten feküdne köztetek. Ez is egyfajta sikerélmény. O is kielégítene titeket és mindenki fantasztikus élményben részesülne. A módját te választod, hogy mi fér bele, de az a legjobb, ha ilyenkor is aktív mind a három résztvevo. Óriási élményben lehet részed mindegik felállásban, csupán szexpartnerek vagytok. Valóra válthatod az álmaid, vágyaid ilyen téren is a megfelelo partnerekkel. És ebbol a játékból is sok minden kiderülhet, és megismerheted a rejtett belso vágyaidat. Olyanokat, amit nem is gondolnál magadról. Sok minden kiderülhet egy ilyen alkalommal, hogy még mi is van benned, ami a szexuális életedben nem került a felszínre. És ha már megismerted önmagadat is, akkor döntheted el igazán, hogy milyen játékban, felállásban szeretnél tovább játszadozni életed során.

Kalandvágyó nõ
De mi van, ha o kezdeményez? Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen a szex egyszerre két férfival? Ha te szeretnéd látni, akkor uccu neki, mert tudod, hogy így az adósod és legközelebb neked fog a kedvedben járni, mondjuk a barátnojével. Az ember gyarló, és muködik a jó tett helyében jót várj címu elv. De mi van, ha menet közben derül ki, hogy ezt te mégsem bírod lelkileg? Mondjuk megszervezed a hármast, vacsora, gyertyafény, ott ülsz a kedveseddel és a haveroddal, és mindenki tudja, hogy mi fog következni, illetve mire készültök. Onnan már sokszor nincs visszaút. Az is elofordulhat, hogy menet közben rádöbbensz, talán itt most rád nincs is szükség. Akkor mi van? Ennyi! És továbbállsz? Azért mondtam, hogy elotte mérlegelj, mit ér neked ez a meglévo kapcsolat, mennyire vagy "ott" érzelmileg, és mit bírsz elviselni lelkileg.

Érdemes belemenni?
Szerintem amíg szerelmes vagy, egyáltalán nincs szükség ilyen háromszemélyes játékra. Addig csak az az egy számít. És örülj, ha azt az egyet kielégíted. Térjük vissza az egy no két férfi felálláshoz. Mi van, ha rászokik a szeretett nod erre a játékra? Mi van, ha csak így fog jólesni enki a szex utána? Mint minden játéknak, ennek is megvannak a veszélyei! Részedrol és mindenki részérol egyaránt. Lehet, hogy pont így hozol össze két embert, akik egymásra találnak ebben a játékban. De akkor így kellett lennie. Sose bánd!

Nem akarod, de elvállalod
Van rá példa, hogy annyira szereted a párod, hogy csak az o kedvéért, csak az o kívánságára belemész a játékba, ami nem beloled fakad, és nincs ínyedre. De megteszed, mert nem akarsz neki csalódást okozni, nem akarod megbántani és a kedvében akarsz járni. De itt sem mindegy, milyen áron játsunk, egy vagy két emberrel. De magadat is próbára teheted, hgy mit bírsz elviselni lelkileg, érzelmileg. Szóval visszatérve a fentiekhez, lehet, hogy ami a képzeletedben megszületik, azt jobb lenne meghagyni ott. A gyakorlatban mindennek más az íze. A bizalom nagyon fontos ebben a helyzetben is. Van, hogy megbeszélitek elore, hogy mi fér bele a harmadik jelenlétébe és mégsem így történik. Fontos, hogy bízz a partneredben, és ne azzal teljen az ido, hogy azt nézed, betartja-e a játékszabályokat. Így nem leszel felszabadult és önfeledt a "játszótéren". Bizalom nélkül ez sohasem megy.

És akkor minek?
Végül is mi a jó oldala a hármas szexuális együttlétnek? Egyszerre két embernek is adhatsz és két embertol is kaphatsz élvezetet, figyelmet, sikerélményt, tapasztalatot, kielégülést. Neked kell eldönteni, hogy mire kell az a bizonyos harmadik személy. Ha aktív résztvevo, akkor ugyanolyan joga van mindenhez, amit te csinálsz, ha veled egynemu. Ha másnemu, olyan mitn a párod, akkor lehet, hogy a rejtett vágyak, belso titkos dolgok kerülnek a felszínre. Lehet, hogy te hozod ki ezeket a rejtett vágyakat belole egy harmadik által. Az sem kizárt, hogy már kipróbálta nélküled, és most téged is bele akar vonni. Legalább nem önzo.

Fõ az önbizalom
Képzeld csak el, ha elkap a barátnojével. Ott találod magad két novel, és azt sem tudod, mit kell tenned. Az izgató ismeretlen? Szóval egyszerubb a helyzet, ha csak szexuális partnerekrol van szó, hagyjuk most a szoros érzelmi kapcsolatot. Persze, hogy könnyebb a helyzet, ha mind a két novel voltál már külön-külön. Mit vársz egy ilyen hármas bulitól? Néha csak jó buli, belefér. Biztos izgat nagyon, hogy mindent duplán élvezel. Önzetlenül mész bele vagy önzo módon? Vagy csak menet közben döntöd el ezt a kérdést? Lehet. De lehet, hogy a két no akar majd csak téged kényeztetni. A legjobb dolgod lesz! Szerintem mindenki úgy gondolja, nemtol függetlenül, ha már belemegy egy ilyen mókába, akkor duplán fog kapni. De lehet, hogy többen elfelejtik, hogy duplán is kell adni. Ami addig esetleg elég volt, azt ilyenkor meg kell dupláznod!

szexmester

2005.08.23. 20:56
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: