HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Nagy orr, nagy élvezet!

A régi szokások valamiért mindig igazak voltak, nagyanyáink esküsznek a hagyományokra, és ma is egyre több ilyen hagyomány válik igazzá és megszokottá.

Ezért tehát ma is szemrevételezhetünk az orra alapján egy férfit. Ha nagyobb orr mérettel rendelkezik, mint az átlagos férfi, akkor szinte biztos, hogy a himtagja mérete is jóval nagyobb, mint az átlagos méret, és ez a hölgyek számára csak jó lehet.
Bár az is igaz, hogy nem a méret a lényeg, de azért a nők előszeretettel nézik férfiasabbnak azokat az urakat, akik kellően nagy méretekkel rendelkeznek.

Azonban itt az új felmérés, miszerint a nagyobb orrú hölgyek szexuális beállítottsága is nagyobb. Itt persze nem méretarányról van szó, nem az orr méretétől függ a többi nemi méret. Tanulmányok bizonyítják, hogy a nagyobb orrú hölgyek, az ágyban is nagyobb képességgel bírnak, vadabb a fantáziájuk, és vérmesebbek, mint a fitosabb orrú társaik. Szexuálisan nagyobb az igényük és a tejesítő képességük is, mint egy átlagos nőnek.

Így tehát megint bebizonyosodott, hogy ne a külső alapján ítélkezzünk, ha egy nem épp szépségkirálynő arcvonású hölgyet szemelünk ki, vagy épp egy karvaly orrú úriemberrel szeretnénk megismerkedni. Soha nem a külső számít, és az csak még egy plusz kiváltság lehet, ha eszünkbe jut, hogy a kicsit nagyobb orrú barátunk, barátnőnk sokkal többet nyújt az ágyba, mint gondolnánk.

Persze kivételek mindig vannak, és ezért a pisze orrú hölgyek és urak is lehetnek épp olyan jó szeretők. A lényeg, hogy ha kínálkozó alkalom van az életben egy-egy szerelemre, flörtre, kalandra, használjuk ki a lehetőséget, hisz csak egyszer élünk.

nice

2005.08.25. 23:01
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: