HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Nagy-Britannia engedélyezi a három fős bordélyházakat

Egy új javaslat szerint Nagy-Britanniában engedélyeznék a mindössze három embert foglalkoztató nyilvánosházak működését. A jelenlegi szabályok szerint prostituált csupán egymagában kínálhat szexuális szolgáltatásokat.

A prostitúcióval kapcsolatos új belügyminisztériumi stratégiát az érintettek nagyobb biztonsága érdekében dolgozták ki. A kormány a büntető törvénykönyvet is megváltoztatná, és megkönnyítené a prostituáltaknak, hogy a bíróság drogfüggőség vagy alkoholfüggőség esetén segítséghez juttassa őket. Ugyanakkor korábban visszautasította azt a kezdeményezést, amely vöröslámpás negyedbe terelte volna az utcai prostitúciót.

Az Angliában és Walesben érvényes mai szabályozás szerint prostituált csak egyedül dolgozhat. Ez ellentmond más munkaügyi szabályoknak: a nők saját biztonságuk érdekében nem végezhetnek olyan munkát, amely közben tartósan egyedül maradnak. A hatóságok azzal vágták át a gordiuszi csomót, hogy felülvizsgálták a "nyilvánosház" fogalmának meghatározását. Ezzel egyetlen tollvonással lehetővé válik, hogy akár hárman is együtt dolgozzanak ugyanazon a "projekten".

Az utcán megjelenő prostituáltak ugyanakkor a jövőben súlyos büntetésre számíthatnak, így a sokakat felháborító utcai "jelenetek" megszűnhetnek. A nyilvánosházak környékén figyelmeztető feliratokat helyeznek el, videó megfigyelést vezetnek be és erősebb utcai világítást alkalmaznak.

A még nem elfogadott belügyminisztériumi javaslat azt a lehetőséget is felkínálja az utcai prostitúción tetten ért nőknek, hogy büntetés helyett egy oktató programon vegyenek részt. Hampshire-ben, ahol ezt már bevezették, a kurzusról kikerülő 304 utcai prostituált közül mindössze négyen váltak visszaesővé.

hirado

2006.01.18. 14:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: