HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Havas beszáll a pornóiparba

A hétvégi Erotika Kiállítás legnagyobb érdeklôdéssel várt eseménye volt Havas Henrik és Kelemen Anna közös fellépése. A riporter és a botrányos életû nyuszilány beszélgetését hatalmas tömeg hallgatta végig a színpad elôtt. Köztük álldogált a magyar felnôttfilm legsikeresebb producere, Kovi is. Igaz, ô nem puszta kíváncsiságból: ajánlatott tett Havaséknak.
– Megihletett Kelemen Anna és Havas Henrik közös könyve. Megkörnyékeztem ôket. Elárultam Annának, hogy szeretném megfilmesíteni az életét az ô fôszereplésével. Sajnos kikosarazott – újságolta lapunknak Kovi. – Pedig ha valaki, akkor ô hitelesen tudná alakítani saját magát. Nincs még egy híresség, akinek ennyire érdekes és sikamlós az élete, ráadásul a szex is fontos része a mindennapjainak – magyarázta a pornóproducer. – Egy másfél órás filmet képzeltem el. Láttam Anna eddigi pornós próbálkozásait, és rendkívül tehetséges lánynak tartom – tette hozzá Kovi.
A nyuszilány többször is bizonyította tehetségét felnôttfilmekben, de esze ágában sincs visszatérni a pornószakmába.

– Nemet mondtam Kovinak, az én életem már nem a pornóról szól. Ha Kovi elôállna egy kiváló forgatókönyvvel, akkor sem vállalnám el, de áldásomat adtam rá, hogy valaki engem játsszon. Bár annyira karakteres vagyok, hogy ilyen típusú lányt biztosan nem találnak sehol – jelentette ki Anna.
A producer az esemény másik fôszereplôjét Havas Henriket is megkörnyékezte. A Tanár úr már elmerült a pornóipar mély bugyraiban, és tapasztalataiból két kötetet is piacra dobott. Kézenfekvô volt az ötlet, hogy az Annácskáról szóló felnôttfilmben is kamatoztassa ismereteit.
– Havasnak azt ajánlottam hogy ô legyen a forgatókönyvíró, és ô már sokkal együtmûködôbbnek mutatkozott, nem zárkózott el a közös munka elôl..
– Tárgyalhatunk a dologról – válaszolta az ajánlatra Havas, aki otthonosan sétálgatott a kiállítás standjai között, szeme sem rebbent a pucéran flangáló lányok, színes vibrátorok vagy tejszínhabos mellkasú chippendale táncosok láttán.

Borsonline

2007.09.24. 08:17
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: