HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Megbüntették a vállalkozó prostit

A 39 éves asszony tizenegy éve él az ősi mesterségből. Annak idején óvodai dadusként kezdte, ám nem tudott kijönni a pénzéből, és így inkább lakóhelye Győr útjain a testéből próbálja megkeresni a mindennapi betevőre való pénzt. Mivel a prostitúciót főfoglalkozásként űzi, ezért döntött úgy, hogy kiváltja a vállalkozói igazolványt.

November 5-én besétáltam az okmányirodába és kiváltottam a vállalkozói igazolványt, „máshova nem sorolt egyéb szolgáltatásra”. Januártól már számlát is adhatok, és jártam könyvelőnél is, akivel megbeszéltem hogy fogok adózni. Két hete a Győri Városi rendőrkapitány is meglátogatta. Elmeséltem neki, hogy szeretném legálisan folytatni az ősi mesterséget. Ő nagyon örült ennek, tovább küldött a Polgármesteri Hivatalba, mivel ők az illetékesek a türelmi zónák kijelölésében – elevenítette fel az elmúlt hetek eseményeit Teri.
– A múlt hét szerdán délután hatkor mentem ki dolgozni, az eddig megszokott helyemre, Győr belvárosába. Beültem egy osztrák autójába, amikor elkezdtek követni a rendőrök. Kamerára vettek mindent, ami a kocsiban történt. Majd megállítottak és mindkettőnket bilincsben vittek el. Hetvenkét órát töltöttem a fogdában, ezután egy bírósági tárgyalásra vittek.
– A tárgyaláson kéz- és lábbilincs is volt rajta – vágott közbe Teri barátja, István. – Odaszaladtam hozzá, és mondtam neki, hogy mutassa meg a vállalkozói igazolványát. Hiszen ha ő legálisan csinál mindent, mi okuk lenne elítélni. Az asszonyt tiltott kéjelgés miatt harmincezer forint pénzbüntetésre ítélték.
– Régi probléma Győrben, hogy nincs kijelölt türelmi zóna a prostituáltak részére. A legtöbben a belvárosban, védett övezetben ácsorognak, és nagyon sok lakossági bejelentés érkezik miattuk – fejtegette Kocsis Tünde, a Györ-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
– Tudomásom szerint Terit már többször is igazoltatták ezen a környéken, a múlt heti eset pedig, bár konkrét aktus nem történt, tettenérésnek minősült. Földi Ágnes, a Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke szerint Teri esete nem egyedi. – Sajnos a prostituáltak az egyetlen olyan vállalkozók, akiknek térképésznek is kell lenniük a munkájuk mellett. Hiszen közintézménytől 200 méter, főúttól 50 méter, országúttól pedig 100 méter távolságra szabad dolgozniuk. Ha ezt a szabályt nem tartják be, bármikor előállíthatják őket.

Bors

2007.12.10. 10:24
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: