HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Csak álca a női szemérmesség?

Egy brit szexológus által végzett kísérlet eredménye szerint a nőkre jóval nagyobb hatást gyakorolnak az erotikus képek, szexuális témájú olvasmányok mint a férfiakra.

Sokan tartják úgy, hogy a nők szemérmesebbek és a szex terén visszafogottabbak, mint a férfiak legtöbbje, már csak azért is, mert felmérések szerint a férfiak jóval több erotikus és pornó filmet néznek meg fiatalon, mint ők.

A Stanford-i egyetem orvosi karán végzett kísérlet viszont arra derített fényt, hogy a hölgyekre jóval nagyobb hatást gyakorolnak az erotikus képsorok, mint férfiakra.

A szex - kísérletben mintegy húsz önként jelentkező női hallgató vett részt. Különféle orvosi műszereket kapcsoltak rájuk, miközben erotikus filmek forró jeleneteit nézették velük egy kivetítőn, majd ugyanezt férfi jelentkezőkkel is elvégezték.
Az eredmény szerint a nőknél jóval hamarabb kezdett emelkedni a pulzus és lélegzetvételek száma, erősebb volt nyálelválasztás, mint a férfiaknál, nemi szerveik vérellátása is jóval bővebb volt, vagyis hamarabb és jobban izgalomba jöttek, mint a férfi kíséreti alanyok.

Azt viszont szintén megfigyelték, hogy mindez akkor volt így, mikor a képernyőn érzelmesebb - férfi-női páros - erotikus jelenetek mentek. Mikor kissé perverzebb témába váltottak át, mint csoportos vagy orális szex, akkor izgalmi állapotuk némileg csökkent, míg férfiaknál ez fordított hatást váltott ki.

A kísérletek célja egyébként az volt, hogy fényt derítsenek néhány lelki eredetű női szexuális problémára, az elért eredményeket feltehetően pszichiáterek alkalmazhatják majd jó eredménnyel.

Az viszont igaz, hogy míg egy férfi szinte mindig kész a szex -re, addig a nőknél a peteéréstől függően változik a szexuális vágy.

nice.hu

2008.03.27. 12:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: