HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A maximalista szex - tanácsadó

A teljes gyógyulásra törekedve nem csak elméleti tanácsokkal látta el női páciensét egy ausztrál szexológus.

Sokévi együttlét után kezdett válságba jutni egy középkorú pár házassága mivel a szexuális életük túl unalmassá vált.
Végül a jól menő ügyvédként dolgozó családfő hosszas kínlódás után rávette feleségét, hogy utolsó mentsvárkánt járjanak el közös terápiára egy szexuál-pszichológus barátjához, aki több hasonló problémával hozzá forduló házaspár kapcsolatát tette már helyre sikeresen.
Két-három hónappal később a terápia kezdte is éreztetni hatását, az ügyvéd és felesége a korábbihoz képest jóval többször volt képes szeretkezni, újra úgy érezték magukat, mint házasságuk első hónapjaiban.
Aztán egy véletlen folytán kiderült, hogy a terápia alatt az ügyvéd felesége amolyan külön órákat is vett a család jóbarátjának számító pszichológustól, vagyis rendszeresen szeretkezett vele.
Az asszonynak annyira megjött a szexuális étvágya, hogy nem csak a pszichológussal volt képes hetente többször szeretkezni, hanem még férjével is úgy, hogy az sokáig nem is sejtette meg a turpisságot.
Mire végül kiderült, a viszony már éveken át tartott. A férj most visszapereli a terápia teljes költségét, és persze némi kártérítést a végleg tönkrement házasságért.

nice.hu

2008.04.22. 11:01
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: