HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Carmen Electra szex-titkai

Carmen Electra egyaránt ismerős lehet a különféle képes magazinok címlapjairól, mint a tévéképernyőről vagy a mozivászonról. Többek közt láthattuk már néhány éve a világszerte ismert Playboy "nyuszijaként megcsodálhattuk pompás alakját a Baywatch sorozatban, melyben többek közt Pamela Anderson és Yasmin Bleeth mellett feszített.

Carmen, aki sosem csinált titkot abból, hogy a testével keresi a kenyerét, egy exkluzív interjúban intim titkairól vallott, nem is először. Az első kérdésre adott válaszából kiderült, hogy szeretkezés közben kimondottan szeret zenét hallgatni, méghozzá pergősebb, lüktető ritmusú muzsikát, sok nővel ellentétben, aki az érzékibb, lágyabb dallamokat kedveli szex közben. Az is tény, hogy temperamentumban nincs hiány nála, így mindig beszélni szokott a szexuális aktus közben, méghozzá - saját szavaival élve - meglehetősen "mocskos" szavakat használva.
A riporter azon kérdésére, hogy jónak tartje -e magát az ágyban, nagyon diplomatikusan válaszolt: "Nagyon arrogáns lennék ha azt válaszolnám, hogy igen, ezt inkább az eddigi partnereim tudnák megmondani. De azt merem állítani, hogy van gyakorlatom." Az orális szexről kissé meglepő véleménye volt, mint kiderült jobban szereti ő nyújtani, mint kapni. És hogy miért? A válasz meglehetősen banális, zavarja a borosta, amit szerinte egy kicsit még akkor is lehet érezni, ha a partnere pár órával a szex előtt borotválkozott. A riporter már szokványosnak mondható kérdést tett fel utoljára, miszerint hogyan vesztette el a szüzességét. A válasz egyszerű és rövid volt: "Tizenhat voltam, és egy kocsi hátsó ülésén, és hát... nem volt valami túl nagy élvezet. De később mindent be tudtam pótolni."

nice.hu

2008.07.07. 14:09
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: