HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Hol van a nők "csoda gombja"?

Az elmúlt 70 évben rengeteg minden változott, így a szexben is. Ha elolvasod, milyen szex- tippek születtek ez idő alatt, egyik-másikon bizonyára jót nevetsz. Ma már banálisnak tűnnek, de valakinek csak ki kellett mondani elsőként hogyan, és mit csinálj a jó szex érdekében! Nosztalgiázz!


1. Mi az a G-pont?

1982-ben Beverly Whipple megírta G-pont című forradalmi könyvét, amiben elárulja, hol található a nők „csoda-gombja”. Amikor a nő hanyatt fekszik, a férfi egy vagy két ujjal hatoljon a hüvelybe, és annak felső falán egy borsó méretű kis gombocskát talál. Ezt kell hol erősebben, hol gyengédebben ingerelni.


2. Kondom

1983-ban megjelent Dr. Ruth kiskönyve Az isteni szex szükséges kellékei-ről. Az óvszert az aktus kötelező elemének tekinti, sőt azt is megtudhatjuk, hogy a férfi merev péniszére kell felhúznia a nőnek. Meglepő, de vannak, akiket ez a mozdulat kifejezetten izgat! (Micsoda felismerés!)


3. Övalatti érintés

Dan Anderson nagysikerű kiadványa az igazán határozott nőket célozza. „Fogd tenyeredbe a péniszét, gyűrűt formálva köré. Kezdd el húzogatni, először fent, majd egyre lejjebb, egészen a tövéig.” Örök bölcsesség, ezt már tudjuk!


4. Hogyan varázsold el a testét?

Nyalogasd végig a férfi testét a feje búbjától a kislábujjáig, tanácsolja A szex örömei címmel 1972-ben megjelent remekmű. Időzz el hosszú, szenvedélyes csókokkal testének minden egyes szegletén!


5. A flörtölés nagykönyve

Helen Gurley Brown már 1962-ben igen könnyűnek találta a flörtölés mesterségét. A szinglik és a szex címen megjelent írásában mindössze annyit javasol, nézz egyenesen a férfi szemébe, jó mélyen, körülbelül úgy, mintha egy meztelen félisten állna veled szemben. Majd hirtelen kapd el a tekintetedet. Pár perc múlva ismételd meg! (Alig átlátszó, nem?)


6. Franciázz! De így?!

1975-ben az egyik női magazin olvasója levelet írt azzal a kérdéssel, hogyan is kapja be a péniszt. Meglepő választ kapott: vegye szájába párja herezacskóit, és szopogassa őket. Szerencsétlen fiún tényleg ki is próbálta, aki ettől fejvesztve menekült!


7. Szex-aerobic

Néhány elszánt nő a kielégítőbb szex reményében Kegelbe, azaz intim tornába kezdett. Majd az Új lehetőségek a házasságban (1967) szerzője, John E. Eichenlaub kitalálta, hogy ez magában az aktusban is működhet. Azt tanácsolta a nőknek, hogy amikor párjuk láthatóan közel jár az orgazmushoz, szorítsák össze intim izmaikat. Ha a hüvely összehúzódik a pénisz körül, a pasi intenzívebb orgazmust élhet át, sőt annak is megnöveli az esélyét, hogy a két fél egyszerre élvezzen el. Persze ahhoz, hogy mindez működjön, gyakorolni kell egyedül is. Naponta háromszor javasolt a belső, tartó izmokra koncentrálni, mintha egy golyót kellene összeszorítani.


8. Extázis a szexben

2004-ben a kezdők is megismerkedhettek a tantra jótékony hatásaival. „A testtartás a következő: egymással szemben, a lábakkal szorosan összefonódva. Ha ez megvan, 3 percig csak nézzetek mélyen egymás szemébe, de semmi több.”

Sajnos a szexre vonatkozóan nem ad útbaigazítást, mert a tantra lényege az intim érintkezés, és a két ember közti spirituális kapcsolat. És ez bizony a gyakorlatban nem mindig működik. Legalábbis a 33 éves Johanna és párja sosem jutott éteri magasságokba, viszont 5 percen belül egymásra indultak. Ez is valami!


eletmod.hu

2009.03.12. 00:52
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: