HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Sokkal nagyobb összhang? Durva szex, jobb párkapcsolat?

Az elfenekelés a szexnek egy kicsit merészebb formája, ami elsőre talán idegennek tűnik, de ennek ellenére egy tanulmány kimutatta, hogy képes közelebb hozni egymáshoz a párokat.

Az észak-illinoisi egyetem szadomazochizmust tanulmányozó aktivistái az elfenekeléssel, a szolgasággal és az ostorozással foglalkoznak. Kiderült, mindegyik forma segíti a párok összetartozás-érzését. A kutatást vezető Brad Sagarin 13 nőt és férfit hívott össze Arizónába. A résztvevők stressz szintjét folyamatosan mérték, aminek hatására cortisol nevű hormon termelődik.

Az adatok azt mutatják, hogy ezekben a helyzetekben a mellékvese által termelt hormon, az úgynevezett cortisol jelentősen megemelkedi, de aztán 40 perc múlva normál szintre áll.

Aztán a tesztoszteron szintjét mérték, ami mindkét félnél jelentősen megnőtt. A nőknél ennek hatása abban mutatkozik meg, hogy a nők könnyebben megbirkóznak a helyzetben születő agresszivitással. Azok között a párok között, akik azt nyilatkozták, élvezték a szadomazo-szexet, sokkal nagyobb összhang alakult ki.

Egy tudományos magazin szerkesztője szerint ebben nem kell tudományos dolgokat felfedezni, mindössze azaz oka, hogy ahol megegyezésen alapul a szex, az sosem stresszes. De annyi biztos, hogy a szex minden formában közelséget eredményez.

eletmod.hu

2009.04.14. 00:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: