HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Túl sok a szex? Lazíts, hogy jobban bírd

A hát, a derék és a medence izmait sokat használjuk, például lépcsőmászásra, de akár szex közben is. Mégis keveseknek jut eszébe, hogy ennek a területnek a regenerálódására, lazítására, nyújtására figyelmet fordítsanak. Pedig nemcsak az évek előrehaladtával szinte elkerülhetetlen fájdalmakat tudod ily módon megelőzni, hanem szabadabban és könnyebben mozoghatsz az ágyban is - a párod legnagyobb örömére!

Amire szükséged lesz: egy zokni, teniszlabdák.

1. Keress egy olyan pontot a lakásban, ahol szabadon mozoghatsz! Viselj valamilyen kényelmes ruhát, bár a legjobb, ha teljesen meztelen vagy, mert így a ruházat egyáltalán nem akadályoz.

2. Fogj két teniszlabdát, és gyömöszöld bele őket a zokniba, úgy, hogy kb. hét centiméter távolság legyen közöttük, majd csomózd meg a zokni végét!

3. Tedd a zoknit a hátadnak arra a részére, ahol fáj, majd gyengéden görgesd végig rajta! Ha szükséges, hajolj előre egy kicsit, fogd meg a térded, és te is hintázz egy kicsit! Ha a farkcsontodhoz közel érzed a fájdalmat, akkor nyomd közelebb egymáshoz a labdákat, hogy azok jobban idomuljanak a kisebb területhez! Különösen légy óvatos az inak és ínszalagok környékén!

Blikk

2009.10.30. 00:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: