HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pénisz alakú cumisüveg az új őrület

Az ehető férfi-női tanga, a péniszformájú cumi az üveg tetején vagy maci helyett hímtagot formázó gumicukor csak néhány a Blikk Erotika szexshopjának több száz partikelléke közül. Itt az alkalom, hogy egy kicsit feldobd a következő baráti összejövetelt néhány viccesen pikáns meglepetéssel. Persze a muris érdekességeken kívül a hagyományos kínálatot is megtalálod a webshopunkban.


Van min gyakorolni...

A férfiak túlnyomó többsége szereti kielégíteni párjuk orális fixációját, így érthető, ha a Blikk Erotika szexshop feltöltésénél rájuk is gondoltunk. A nyilvánvaló megoldás, vagyis a szex mellett jó ötlet lehet a cumisüveg, amelynek a gumi szívókája pénisz alakú.
A péniszrágcsálással óvatosan

De a gumimacik perverz újraértelmezése, a gumihímtag is csillapíthatja párunk kényszerességét (az ínyenceknek van medve- és pehelycukor ízben is, sőt ilyen formájú tészta is kapható), csakúgy, mint az ehető epres dildó. És, hogy ne menjünk messze az ehető cuccoktól, a hölgyeknek is ajánlunk érdekességet. Eddig csak róluk ehették le párjaik a fehérneműt, ez mostantól fordítva is lehetséges, már kapható az ehető férfi tanga.

Ezek mellett megszámlálhatatlan vicces, és érdekes meglepetéssel kedveskedhetünk egy parti férfi vagy nőtagjainak, akik garantáltan zavarba jönnek a pikáns ajándéktól. A péniszt lógató kötény vicces lehet a konyhában tevékenykedő urakon, és ha netalántán elsózza az ételt, egy fütyi formájú bokszzsákon le is vezetheti az energiáját...


Vicces játékszer lehet az ehető férfitanga

Persze emellett a több száz partikra szánt vicces kellék mellett óriási választékban kaphatók a hagyományos szexuális segédeszközök is, amelyek igazán jól jöhetnek, ha fel kell dobni valamivel a hangulatot az ágyban...

Blikk.hu


2011.03.20. 22:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: