HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Állati szex

A napokban egy új-zélandi férfit tartóztattak le, aki ellen a vád, hogy állatokkal közösült, és ezt erõszakos úton tette meg.

A szexuális szokás eme formája a rendõrségen nem ismert, így a férfit, állatok ellen elkövetett bûncslekmények miatt vették õrizetbe. A rendõrség egyenlõre még csak apró állatok megerõszakolásával vádolja az 36 éves üzletembert, hisz a férfi irodája mellett 17 döglött nyúlra és egy tengerimalac tetemére bukkantak az egyenruhások.

A férfit az állatkínzás mellett vadkender termesztésével is vádolják, így talán már érthetõ, hogy minek a hatására kívánta meg és lélett nemi kapcsolatba a kisállatokkal.

Arról egyenlõre nem szólnak a hírek, hogy a további vizsgálatok során derültek-e még ki hasonló bûncselekmények a férfi bizarr szexuális életét tekintve, vagy ha már az irodája mellett ennyi álatot tartott, vajon mennyit találtak a lakása körül?

Manapság gyakran hallani állatokkal való közösülésekrõl, bár azok általában nagyobb termetû egyedek, nem pedig apróságok, mint jelen esetben.

Minden esetre az állatvédõk keményen kiállnak a kisállatok kínzása és erõszakálása ellen, így a férfi augusztus 19-ei bírósági tárgyalásán, biztos jónéhány állatbarát jelen lesz a nem minden napi eset megvitatásán és ítélet hozatalán.

nice

2005.08.25. 22:45
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: