HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex helyett orgazmuscsoki?

A Brightonban megrendezett konferencián elhangzottak alapján nagy valószínűséggel hatalmas áttörések várhatnak a szexuálisan érett emberekre.

Hála a technika fejlődésének és az agyafúrt tudósok örökös kísérletezésének, pár éven belül a piacra kerülhet, és kapható lesz egy különleges csokoládé, aminek fogyasztása orgazmust válthat ki az ízlelőjétől.

A csokoládé marad a finom csoki ízénél, de magas arányban fog tartalmazni olyan adrenalinhoz és dopaminhoz hasonló vegyületeket, amit az emberi szervezet termel a szex közben.

Kicsit furcsa azt elképzelni még, hogy kis nassolás közben egyszer csak elélvez az ember, de a mai világban már bármi előfordulhat, és úgy látszik már az orgazmus is elérhető lesz szex és partner nélkül.

A szexológusok szerint a másik áttörés a szexualitásban a robot prostituáltak megjelenése lesz, amit valószínűleg kitörő örömmel fog fogadnia a férfiak többsége, nem úgy a szakma ősi űzői. Csak az uraknak majd arra kell figyelniük, hogy a befizetett menet közben a robot hölgy partner akkumulátora le ne merüljön, mert akkor nem lesz más, csak egy hagyományos guminő, aki semmilyen érzelmeket nem mutat a másik iránt.

nice

2005.08.28. 10:30
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: