HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A női mellekről...

Általában kitűnő indítás a melleket teljes tenyérrel átfogni. Simogassák szép finoman a domborulatokat, és gondosan járassák meg az egész tenyérfelületüket a gombocskákon. Koncentráljunk most a bimbókra! Játszanak velük, mégpedig ujjheggyel és ujjkönyökkel. A körkörös mozgás közben néha érintsék meg a bimbókat a körmükkel. Ez majd minden nőt stimulál. Végül csippentsék a bimbókat a hüvelyk- és mutatóujjuk közé, és pödörgessék finoman. Néhány nő kedveli, ha a bimbókat gyengéden, de határozottan meghúzzák, s így a teljes mell megemelkedik. Mások pedig azt szeretik, ha csavarként tekergetik a bimbóikat. Az ujjgyakorlatok közben ne feledkezzék meg a nyelvéről sem! Általában minden nő szereti, amikor a mellcsúcsait nyelvel, és ajkakkal kényeztetik. "Fejjék" a bimbókat, miközben a nyelvük és a szájpadlásuk között szopogatják. Vagy vegyék a gombocskákat az ajkaik közé, és szívogassák, vagy húzogassák. Közben nyugodtan simogassák az alsó zónát is! A mell-csikló orgazmus sok nőnél a csúcsok csúcsa!
Ha a melleket eléggé feltüzelte, rátérhet egy új szerelmi technikára: amit többek közt a "cicidugás" becenévvel illetnek. Kezdje a melleket a pénisszel cirógatni. Nyomja a megduzzadt makkját az érdesen kemény mellbimbóhoz, és kenje szét az előcseppeket a forró dombocskákon. És most magától adódik a felfedezés: Az össze préselt mellek közti mély völgy kiválóan alkalmas egy vaskos hímtag befogadására. Töltse be ezt a völgyet, miközben a dombokat szilárdan összenyomva tartja. Most megkezdheti a lökőmozgást, akárha a kedvese combjai között lenne. Ha előtte még be is olajozta a melleket, még jobban csusszan majd! Közben a hölgyek is aktiválhatják magukat: amikor a fénylő makk a mellük közül kibukkan, gyorsan lehajtják a fejüket, és a nyelvükkel megnyalják.
Amikor végül a sperma elárasztja a melleket, masszírozzák el gyengéden a forró dombokon! Sok nő ettől ismét lázba jön – és indulhat mindkettőjük számára a következő menet!

[LHP.HU]

2005.02.28. 04:11
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: