HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Illetéktelen kezekben!

Kelemen Anna (23) megdöbbent, amikor egy telefonos mobiltartalmakkal foglalkozó cég megkereste őt, járuljon hozzá, hogy a Méhkirálynő című könyv hangfelvételének részleteit emelt díjas SMS-ért cserébe bárki meghallgathassa. Vagyis az interjú szövege illetéktelenek kezébe került, ami azért botrányos, mert Annácska nevekkel együtt mesélte el szextörténeteit, amelyek között főként ismert emberek szerepelnek. A megjelenő könyvben azonban már névtelenek a partnerek. Ráadásul a történetek valódiságáért nem tud felelősséget vállalni, mert ahogy azt már korábban elmondta: akkoriban kábítószer hatása alatt állt. Annácska ezért ügyvédhez fordult.

- Perek sorozata indulhat, ha a felvételek nyilvánosságra kerülnek, sőt már akkor is, ha a könyv alapján a benne szereplő személyekre rá lehet ismerni - mondta lapunknak dr. Bárándy György (87) ügyvéd. - Meg kell vizsgálnunk Anna szerződését, magát a könyvet, csak akkor tudom megmondani, mi lehet a járható út.

De Kelemen Annának még ez sem elég. Ő mindenáron szeretné megakadályozni, hogy Havas Henrik Méhkirálynő című kötete megjelenjen. A csinos szőkeség akár 100 millió forintról is lemondana.

- A kötet 2500 forint lesz. Ha ezer forintot kapnék darabonként, akkor is alul lennék fizetve, de nekem nem a pénzre fáj a fogam - mondta Anna. - A Tanár úr hátba támadott: ígéretével ellentétben a könyv csak a szexre épül. Ráadásul Henrik mostanában érezhetően csak érdekből tartja velem a kapcsolatot, és mélységesen elítélem, amit csinál - folytatta.

Próbáltuk elérni Havas Henriket is, de ő nem kívánt nyilatkozni lapunknak.

blikk

2007.09.03. 11:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: