HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexvideó buktatta le Keleti Györgyit!

100 eurót, vagyis 25 ezer forintot fizetett az a férfi, aki egy meghitt, szexszel túlfűtött fél órát töltött el Keleti Györgyivel. Legalábbis akkor ennyit kért szolgáltatásaiért egykori honvédelmi miniszterünk lánya egy, a szerkesztőségünkbe érkezett videofelvétel tanúsága szerint. A videofelvételen felismerhetően Keleti Györgyi szerepel, amint éppen egy fiatalemberrel szexel.

Az újságok címlapjain már többször olvashattunk olyan magyar modell-lányokról, akik állítólag amíg itthon fotómodellként keresik a kenyérrevalót, addig külföldön, Dubaiban vagy éppen Olaszországban pénzért árulják a testüket. Bizonyíték azonban ez idáig nem volt erre.

Ha elmúltál 18 éves, akkor most megnézheted a szexvideó szerkesztett változatát!

A Blikk viszont egy neve elhallgatását kérő személy segítségével rátalált azokra az internetes oldalakra, amelyeken Keleti Györgyi fényképes hirdetései megtalálhatók. Az olasz segítségünk szerint a hirdetési szövege nem lóg ki a sorból, semmivel sem figyelemfelkeltőbb, mint a többi hirdetés a honlapon. Legfeljebb a szexis fotói ragadhatják jobban magukkal a férfiakat.

– Érzéki, barna hajú, fiatal szeximádó hölgy kellemes, meghitt körülmények között vár Rád! – olvasható a szexhirdetés három olasz portálon is. Természetesen felkerestük Györgyit, aki tagadta, hogy ő szerepelne a videofelvételen. A fényképes hirdetéseket pedig azzal magyarázta, hogy túlságosan sok rosszakarója van, aki visszaél az ő képeivel.

– Számtalan szexi fotó található rólam a világhálón, bárki visszaélhet velük. Az internetes portál is ezt bizonyítja – magyarázta a Blikknek Györgyi. – Valóban az én képeim találhatók a portálokon, de nem én rejtőzöm a telefonszám mögött.

A videofelvételen azonban világosan látszik Györgyi arca. Igaz, a portálokon nem saját, hanem fantázianéven, egész pontosan Noriként hirdeti magát. Fényképe alatt pedig hosszasan fejtegeti, mire számíthatnak azok, akik – az egyébként több tucat lány közül – mégis az ő szolgáltatásait veszik igénybe. Györgyi feledhetetlen együttlétet ígér, amelyet határtalan szexuális fantáziája biztosít a vendégek számára. A portál saját értékelése szerint egyébként a modell kilenc pontot érdemel a tízes skálán, ami igen jó eredménynek számít, hiszen a pontozás szerint egyetlen lány sem éri el a maximumot.

A VIDEÓK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS: video1 | video2


blikk.hu

2008.09.17. 12:29
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: